Multimedia & Technology Services
banner01 banner02 banner03 banner04 banner05 banner06 banner07 banner08

MTS - ECU-TV Schedule

Tell a friend about this page.
All fields required.
Can be sent to only one email address at a time.
Share Facebook Icon Twitter Icon
ECU-TV Schedule
Start Time Program
Midnight Voyages of Discovery: Jane Goodall 59 minutes
12:59 A Chancellor Ballard on Leadership 1 hour 9 minutes
2:09 A Peter Post 48 minutes
2:58 A Guitar Sessions-1 12 minutes
3:12 A Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
3:51 A ECU Symphony 21 minutes
4:12 A Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
4:44 A To Your Health-Chix. Tort. Soup 7 minutes
5:00 A Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
5:32 A Guitar Sessions-2 13 minutes
5:45 A Medicine And Marriage 45 minutes
7:00 A Renaissance Guitar J. Nelson 41 minutes
8:00 A Jean Mills Symposium-2014 1 hour 7 minutes
9:08 A James Morgan 56 minutes
10:04 A Piano With Henry Doskey 35 minutes
10:40 A ECU Chamber Singers 27 minutes
11:08 A HOM_PhillipsF09 48 minutes
Noon Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
12:41 P Guitar Sessions-1 12 minutes
12:54 P James Leach 58 minutes
1:53 P String of Pearls 40 minutes
2:34 P Jean Mills Symposium-2014 1 hour 7 minutes
4:30 P Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
5:09 P Percussion Esemble 28 minutes
5:38 P Glass Harp-Jamey Turner 28 minutes
6:07 P Pirate Zoom-Wilkes 3 minutes
6:11 P To Your Health-Chix. Tort. Soup 7 minutes
6:19 P SteelChef2014 37 minutes
7:00 P Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
7:41 P Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
9:00 P Living Boldly-Mo Isom 52 minutes
9:52 P Buildings Upon The Past 2 8 minutes
10:01 P Renaissance Guitar J. Nelson 41 minutes
10:43 P Buildings Upon The Past 3 6 minutes
Start Time Program
12:06 A Guitar Sessions-1 12 minutes
12:19 A Research Matters-Neufer 8 minutes
12:28 A Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
1:07 A James Morgan 56 minutes
2:04 A Guitar Sessions-2 13 minutes
2:18 A Ask The Nutrition Experts 2 54 minutes
3:13 A Guitar Sessions-3 12 minutes
3:25 A Research Matters-Neufer 8 minutes
4:00 A Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
4:31 A Country_Doctor_Museum 8 minutes
5:30 A Research Matters-Neufer 8 minutes
5:38 A Guitar Sessions-1 12 minutes
5:51 A Voyages of Discovery-J. K. Cart 1 hour 23 minutes
7:16 A Guitar Sessions-2 13 minutes
7:29 A Voyages of Discovery Simpson 57 minutes
10:00 A Guitar Sessions-3 12 minutes
10:13 A Voyages of Discovery-Collins 56 minutes
11:10 A ECU Chamber Singers 27 minutes
11:38 A Guitar Sessions-1 12 minutes
11:52 A New Music Festival 18 minutes
12:10 P Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
2:30 P Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
3:09 P Research Matters-Neufer 8 minutes
3:17 P Guitar Sessions-1 12 minutes
3:30 P ECU Symphony 21 minutes
3:52 P Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
4:24 P Research Matters-Neufer 8 minutes
4:33 P New Music Festival 18 minutes
4:52 P SteelChef2014 37 minutes
7:00 P Living Boldly-Mo Isom 52 minutes
7:52 P Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
8:34 P Buildings Upon The Past 1 7 minutes
8:41 P String of Pearls 40 minutes
10:00 P Guitar Sessions-3 12 minutes
10:12 P Buildings Upon The Past 2 8 minutes
10:21 P End of Life 16 minutes
10:37 P Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
11:08 P Buildings Upon The Past 3 6 minutes
Start Time Program
Midnight Gen. Gary L. North 57 minutes
12:57 A New Music Festival 18 minutes
1:15 A Voyages of Discovery-Collins 56 minutes
2:12 A Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
3:22 A Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
3:54 A ECU Symphony 21 minutes
4:15 A Guitar Sessions-1 12 minutes
4:28 A New Music Festival 18 minutes
4:47 A ECU Chamber Singers 27 minutes
6:00 A New Music Festival 18 minutes
8:00 A Elloit Frank Guitar 32 minutes
8:32 A SneezeCough 5 minutes
8:37 A Renaissance Guitar J. Nelson 41 minutes
9:19 A Sneeze Cough 5 minutes
9:30 A ECU Chamber Singers 27 minutes
10:30 A Guitar Sessions-2 13 minutes
11:30 A Ask The Nutrition Experts 2 54 minutes
12:25 P Guitar Sessions-3 12 minutes
12:38 P Peter Post 48 minutes
1:28 P String of Pearls 40 minutes
4:00 P James Morgan 56 minutes
4:56 P New Music Festival 18 minutes
5:14 P Buildings Upon The Past 2 8 minutes
6:00 P SteelChef2014 37 minutes
6:37 P Jean Mills Symposium-2014 1 hour 7 minutes
7:45 P Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
8:25 P Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
9:34 P Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
11:00 P Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
Start Time Program
Midnight Peter Post 48 minutes
1:00 A Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
1:31 A Voyages of Discovery-Rushdie 1 hour 30 minutes
3:02 A Research Matters-Roper 9 minutes
3:11 A Voyages of Discovery Simpson 57 minutes
4:10 A Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
7:00 A ECU Chamber Singers 27 minutes
8:30 A James Morgan 56 minutes
9:27 A Voyages of Discovery Chitwood 1 hour 1 minute
10:28 A Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
11:08 A Guitar Sessions-1 12 minutes
11:21 A Voyages of Discovery Simpson 57 minutes
12:20 P Guitar Sessions-2 13 minutes
12:34 P ECU Chamber Singers 27 minutes
1:02 P SteelChef2014 37 minutes
2:00 P Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
3:09 P Guitar Sessions-3 12 minutes
3:22 P James Morgan 56 minutes
4:20 P Buildings Upon The Past 1 7 minutes
4:27 P Sneeze Cough 5 minutes
4:32 P New Music Festival 18 minutes
4:50 P String of Pearls 40 minutes
5:31 P Buildings Upon The Past 2 8 minutes
6:00 P Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
6:31 P Guitar Sessions-1 12 minutes
6:44 P ECU Chamber Singers 27 minutes
7:11 P Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
7:53 P Heather Macy 55 minutes
8:48 P Buildings Upon The Past 1 7 minutes
9:00 P Jean Mills Symposium-2014 1 hour 7 minutes
10:07 P ECU Chamber Singers 27 minutes
10:34 P Guitar Sessions-3 12 minutes
Start Time Program
12:01 A Pirate Zoom Morgan 3 minutes
12:04 A Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
12:35 A Guitar Sessions-2 13 minutes
12:49 A Pirate Zoom Morgan 3 minutes
12:53 A New Music Festival 18 minutes
1:11 A Guitar Sessions-3 12 minutes
1:24 A Saxophone Esemble 27 minutes
1:52 A Voyages of Discovery-Collins 56 minutes
2:49 A Healthcare IT-2013 42 minutes
3:32 A ECU Chamber Singers 27 minutes
4:00 A HOM_PhillipsF09 48 minutes
4:48 A Peter Post 48 minutes
5:37 A Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
6:18 A String of Pearls 40 minutes
9:30 A Guitar Sessions-1 12 minutes
9:44 A Guitar Sessions-2 13 minutes
9:57 A James Morgan 56 minutes
10:54 A Guitar Sessions-3 12 minutes
11:07 A Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
11:48 A Guitar Sessions-1 12 minutes
12:01 P Voyages of Discovery-Collins 56 minutes
1:00 P Jean Mills Symposium-2014 1 hour 7 minutes
2:07 P ECU Symphony 21 minutes
3:00 P Guitar Sessions-2 13 minutes
3:13 P James Morgan 56 minutes
4:10 P Healthcare IT-2013 42 minutes
5:30 P Guitar Sessions-3 12 minutes
5:42 P Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
6:15 P Guitar Sessions-1 12 minutes
7:00 P SteelChef2014 37 minutes
7:37 P Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
8:18 P Heather Macy 55 minutes
9:15 P Guitar Sessions-3 12 minutes
9:29 P Buildings Upon The Past 2 8 minutes
9:38 P Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
10:48 P Buildings Upon The Past 3 6 minutes
Start Time Program
1:48 A Guitar Sessions-1 12 minutes
2:01 A Research Matters--Lust 6 minutes
2:08 A ECU Symphony 21 minutes
2:30 A Guitar Sessions-2 13 minutes
2:44 A Research Matters--Lust 6 minutes
2:51 A New Music Festival 18 minutes
3:10 A Heather Macy 55 minutes
7:30 A Renaissance Guitar J. Nelson 41 minutes
8:30 A Peter Post 48 minutes
9:18 A ECU Chamber Singers 27 minutes
9:46 A New Music Festival 18 minutes
11:00 A James Morgan 56 minutes
11:56 A Guitar Sessions-3 12 minutes
12:30 P SteelChef2014 37 minutes
1:07 P Guitar Sessions-1 12 minutes
1:20 P Research Matters--Lust 6 minutes
1:27 P To Your Health-Smiles 5 minutes
1:32 P Percussion Esemble 28 minutes
2:00 P Hist. of Medicine-Zipf 2012 54 minutes
4:00 P Ask The Nutrition Experts 2 54 minutes
4:55 P Buildings Upon The Past 1 7 minutes
5:02 P The History of Jazz 1 hour 31 minutes
7:00 P Living Boldly-Mo Isom 52 minutes
7:52 P Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
8:34 P Jean Mills Symposium-2014 1 hour 7 minutes
10:00 P Voyages of Discovery J. Goodal 59 minutes
11:00 P Pirate Zoom-Levingston 3 minutes
11:03 P To Your Health-Chix. Tort. Soup 7 minutes
11:11 P SteelChef2014 37 minutes
Start Time Program
Midnight ECU Chamber Singers 27 minutes
12:27 A ECU Symphony 21 minutes
12:49 A Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
1:20 A Guitar Sessions-1 12 minutes
1:33 A Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
2:43 A Ask The Nutrition Experts 1 39 minutes
3:23 A Voyages of Discovery-Collins 56 minutes
4:20 A Research Matters--Lust 6 minutes
4:27 A Guitar Sessions-2 13 minutes
4:41 A Guitar Sessions-3 12 minutes
4:53 A Peter Post 48 minutes
5:42 A ECU Chamber Singers 27 minutes
6:11 A Research Matters--Lust 6 minutes
6:18 A Jean Mills Symposium-2014 1 hour 7 minutes
10:30 A Renaissance Guitar J. Nelson 41 minutes
11:11 A Research Matters--Lust 6 minutes
11:30 A Guitar Sessions-1 12 minutes
11:43 A End of Life 16 minutes
Noon Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
12:41 P New Music Festival 18 minutes
1:01 P End of Life 16 minutes
1:17 P Guitar Sessions-2 13 minutes
1:30 P ECU Chamber Singers 27 minutes
1:59 P Chancellor Ballard on Leadershi 1 hour 9 minutes
3:30 P Guitar Sessions-3 12 minutes
3:42 P Voyages of Discovery-Collins 56 minutes
4:40 P Emanuel Gruber Plays Cello 31 minutes
5:11 P Research Matters--Lust 6 minutes
5:18 P Peter Post 48 minutes
6:07 P String of Pearls 40 minutes
7:00 P Living Boldly-Mo Isom 52 minutes
7:52 P Brody School of Medicine Match Day 2014 41 minutes
8:34 P Buildings Upon The Past 2 8 minutes
8:43 P SteelChef2014 37 minutes
10:00 P Guitar Sessions-2 13 minutes
10:13 P Buildings Upon The Past 3 6 minutes
10:20 P ECU Symphony 21 minutes

Multimedia & Technology Services
Brody 1S-10 | 600 Moye Blvd | Greenville, NC 27834
252-744-2228 | Contact Us
© 2014 | Terms of Use | Last Updated: 2014-07-28
Give To East Carolina University